Lita på tarotkorten

Många har överdrivna eller i varje uppskruvade och missvisande förväntningar på vad en spådam egentligen kan ta reda på åt dig genom att spå i tarotkort. Ibland kan det kännas som att det tarotkort säger är allt för vagt eller att det inte direkt har något koppling till vårt eget liv. Det här är förstås något som i de allra flesta fall går att fixa relativt omgående på plats med din spådam. Egentligen skiljer sig en spådom inte mycket från en helt vanlig tjänst eller vara.

angel and tarot

Om du inte är nöjd så är det bara säga till.  Nu finns det förstås oseriösa medium och rena bedragare men även detta är ju ett problem som påverkar de allra flesta branscher. Oftast brukar det vara ganska lätt att avslöja om någon försöker manipulera dig, de använder i regel en tekning som kallas cold reading. Cold reading går ut på att personer som låtsas vara synsk säger lite saker om dig på måfå och väntar på att du ska bekräfta det. Och sedan talar om saker som de tror att kunden vill veta eller kan lyssna till. Det händer någon gång att läsaren säger precis vad han tror kommer att glädja kunden för att tillfredsställa kundernas behov. Finns en hel del klipp på youtube som visar hur det går till i praktiken. Här är ett av deM-

Här är några tips om hur man göra för att säkerställa att din spådam är att lita på:
För det första undvik att själv lämna ut personlig information om spådamen inte berättat något intressant för dig. Låt hen berätta vem du är och vilka problem och möjligheter du har ställts inför i livet.
För andra var öppen för vad din tarotläsning faktiskt kan säga. Vi ibland inte vill veta sanningen så som den verkligen ser ut och har ibland en benägenhet att låta på spådamen berättar saker som vi vill höra istället.
För det tredje, tolka resultaten själv. Du vet bäst vad en symbol har för mening i ditt liv. Lita till din egen intuition, det är också vad spådamer på en bra spåsajt som exempelvis spålive.se skulle ha sagt,